Últimes notícies

Mobilitat FP: Què es cou a Gap?

El dia 14 de març un grup de 3 professors del departament d’informàtica, membres de la comissió de mobilitat de FP, ens vam desplaçar fins a Gap, ciutat francesa d’uns 40.000 habitants situada prop de la frontera amb Itàlia en la regió de Provença-Alps-Costa Blava. Els objectius han estat conèixer alguns col·legues de professió del Lycée Dominique Villars, establir lligams entre ambdós instituts i conèixer de primera mà les instal·lacions i la metodologia que fan servir. Vam quedar encantats tant per la rebuda com per les possibilitats que s’obren als nostres estudiants. El contrast si comparem l’entorn de Barcelona i Gap és clar: muntanyes, natura, tranquil.litat…

Treballem per tancar un acord aviat i poder oferir als nostres estudiants de FP un nou destí de pràctiques d’informàtica el curs vinent. Tot indica que així serà.

El projecte de mobilitat internacional per pràctiques de FP porta anys funcionant al nostre institut amb considerable èxit. És una eina molt útil pel nostre alumnat, ja sigui per millorar les seves competències lingüístiques com per aprendre altres maneres de fer i pensar, sense oblidar la millora curricular que representa el fet d’haver realitzat una estada de 2 mesos a l’estranger. Podeu fer una ullada a la secció del web de l’institut, a la secció Projectes –> Mobilitat Internacional per a més informació.