Últimes notícies

Guanyadors 3ª edició PortInnova

Aquest matí ha tingut lloc al BizBarcelona la final del projecte PortInnova. El projecte BarcelonAPP, dut a terme pels alumnes Juan David Ramos i Adrian Médico i assessorat pel Coordinador d’Innovació del centre Salvador Campo, ha estat el guanyador.

El projecte sorgeix per donar resposta a un repte llançat per l’Ajuntament de Barcelona, per tal de millorar la mobilitat a la ciutat, concretament ajudar a distribuir d’una manera uniforme i ordenada als milers de turistes que arriben cada dia a la nostra ciutat.

Estem molt contents pel fet que desprès de tres anys quedant finalites d’aquest concurs d’innovació, per fi aquest any s’ha reconegut el treball fet per l’equip de l’Ausiàs. Aquest reconeixement a la tasca realitzada des del centre envers la innovació, l’emprenedoria i la promoció del talent de l’alumant, ens anima i ens encoratja per continuar treballant en aquesta linia.

L’alumnat guanyador rebrà l’asessorament i acceleració del seu projecte per part de Barcelona Tech City. Pensem que no hi ha un millor premi que aquest, per tal que el Juan David i l’Adrià puguin acabar de desenvolupar el seu projecte de la mà d’experts en el sector.

Enhorabona nois, estem molt orgullosos de vosaltres i ara comença la feina de veritat!!