Últimes notícies

Finalització treballs de recerca 2017-18

Amb les exposicions dels treballs de recerca, que tingueren lloc el passat dimecres 17 de gener, tanquem els treballs de recerca del curs present.

L’alumnat de 2n de Batxillerat presentà els seus treballs de recerca, en la majoria dels casos de manera satisfactòria, davant dels diferents tribunals el passat dimecres disset de gener. Acaba així un procés que s’inicià el més d’abril del curs passat i que, com cada any, es clou amb les defenses orals de les recerques. En el present exercici s’han presentat més d’una trentena de treballs centrats en diferents àmbits del coneixement, alguns dels quals participaran i optaran a premis de recerca en diversos concursos, com ara el Fòrum de Recerca del districte de les Corts. A les exposicions orals, que se celebraren de manera simultània, hi va assistir l’alumnat de primer curs de batxillerat, qui serà l’encarregat d’agafar el testimoni dels alumnes que ara són a punt d’acabar l’etapa del batxillerat.
La satisfacció per la feina ben feta, el creixement personal que suposa el fet d’haver realitzat una recerca científica i la superació del repte que suposa l’elaboració d’un treball d’aquestes característiques són les sensacions que prevalen entre el nostre alumnat de segon, que ara ja sí, encara la recta final del curs i el seu pas per l’institut.

Ací podeu veure un recull de les presentacions: