Últimes notícies

Concursos FP

Des del centre fa varis cursos que fomentem la participació del nostre alumnat en concursos d’àmbits diferents amb molts bon resultats.

De fet en l’última edició del Pla de mesures Innovació a l’FP organitzat per la Fundació BCN Formació professional, el projecte Tacces desenvolupat per dos alumnes del centre la Lydia i el Ramón, ha rebut una subvenció de 600€.

Així doncs, per continuar fomentant aquest interès per la innovació i l’emprenedoria us convidem a participar en els següent concursos.

10a Edició Premis FPEmprèn, la data límit de preinscripció és el 27 de març de 2019 a les 14h. En el qual les persones de referència del centre són Ana Sandoval asandovalsa@iam.cat i Salvador Campo scampo@iam.cat

Download (PDF, Unknown)

 

II Edició de Concurs d’Innovació Social, la data límit és el 26 d’abril de 2019. En el qual la persona de referència del centre és Ana Sandoval asandovalsa@iam.cat

Download (PDF, Unknown)

La Universitat Autònoma de Barcelona convoca el 16è Premi Argó a treballs de recerca de batxillerat i a projectes de cicles formatius de grau superior, amb la finalitat de reconèixer l’esforç dels estudiants i d’incrementar els vincles amb els centres d’ensenyament secundari.

Tota la informació la podeu trobar al següent enllaç.

Ús animem a participar!