Últimes notícies

Experiències Mobilitat Internacional

Erasmus+ 2018 (Irlanda)

El nostre alumne Dylan Beckwith ens conta la seva expleriència:

Durant els mesos de novembre i desembre vaig estar realitzant pràctiques de postgrau a Dublín, a l’empresa GDK donant suport a usuaris i servidors. El meu temps a l’empresa em va servir per posar en pràctica els  coneixements adquirits durant el curs, així com aprendre coses noves a nivell de reparació d’equips.

Durant els dos mesos d’estada vaig viure en una casa relativament propera a l’oficina, el que em va permetre estalviar en transport, la qual cosa s’agraeix ja que Dublín és una ciutat una mica més cara que Barcelona.

Va ser una experiència inoblidable, i no tinc cap dubte que tornaré a Irlanda quant pugui.

 

Erasmus+ 2016 (Italia)

Durant els mesos de maig, juny i juliol del 2017, dos dels nostres alumnes van fer la seva estança de Erasmus+ a Bolonia (Itàlia).

Eduardo Mejía, de grau mig, va desenvolupar tasques de programació de bases de dades i manteniment per la empresa Cefal (http://www.cefal.it/), mentre que Corentín Sastre de grau superior va desenvolupar i implementar aplicacions Java i Android a Next Asset (http://www.nextasset.eu/ ).

Tota una bona experiència tant personal com acadèmica.

Projecte Leonardo 2014 (Alemanya)

Un dels nostres alumnes, Sergi Cots, del  cicle de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma ens explica la seva experiència al ser becat pel programa Leonardo per a realitzar les pràctiques a l’empresa  Page & Paper  a  Westerburg, petita ciutat situada al centre-oest d’Alemanya.

schlosskirche 2006-1 194e27swesterburg198512kh1

Estic des de Desembre a Barcelona. Va ser un període de pràctiques de dos mesos i les vaig fer molt agust. Era una empresa d’aplicacions informàtiques anomenada Page&Paper. Durant el meu període de pràctiques vaig fer dos projectes: una aplicació per Android que funcionava amb dos iBeacons. uns dispositius petits que emeten senyals per Bluetooth segons t’apropes,  i un recorregut en 3D d’una casa, el model de la qual ens va proporcionar el client HUF HAUS, una immobiliària de cases prefabricades. Això ho vaig fer amb l’eina Engine Unity3D.

Estava vivint a Westerburg, a la residència de l’institut BBS, i l’empresa estava a Hachenburg. Això va ser un inconvenient ja que m’havia de moure en tren i estava una mica limitat a nivell de mobilitat. Primerament vaig estar amb un company però va haver de canviar d’empresa i em vaig quedar sol. Aquest fet va permetre millorar el meu anglès ja que no hi havia ningú amb qui parlar la meva llengua. Només les persones amb estudis parlaven bé l’anglès i per tant per converses senzilles em vaig animar a utilitzar l’alemany. Aquesta experiència a l’estranger va ser molt positiva per a mi.

Projecte Leonardo 2013 (Bélgica)

L’alumne David Ruana del cicle de Sistemes Microinfomàtics i Xarxes ens conta les seves vivències a Anvers:

20131221_130313-300x225 20131220_2055321-300x225

Estic fent pràctiques a una empresa de hosting, disseny i venta de webs, que fa cada web a mida, tal com el client li demana. Son tots molt amables i sempre m’ajuden en tot. La veritat es que estic molt bé amb ells. Es tracta d’una empresa petita de 4 persones, cosa que em facilita l’aprenentatge.  El fet de que en aquesta empresa treballen amb un gestor de continguts diferent dels que em vàreu ensenyar a l’Ausiàs March m’ha fet aprendre encara més sobre els CMS (treballem amb DotNetNuke).

Em van assignant petites tasques que puc fer i em van ajudant amb el que no se fer. Però la tasca a la que més temps dedico és aprendre javascript.

Tot i que estic treballant prou hores al dia (de 9 a 12:30 del matí, i de 2:00 a 5:00 de la tarda) no m’hi sento malament a l’oficina (tot i que no entenc el que diuen entre ells quan parlen en holandès) .

La ciutat és bastant diferent de Barcelona, a part de que fa mes fred, s’hi respira un ambient diferent que es nota en el primer moment que entres a la ciutat d’Anvers.