Últimes notícies

Anglès extraescolar

El centre organitza classes extracurriculars d’anglès, els dijous a la tarda, amb professorat nadiu de l’empresa Merit School.

A qui va dirigit

Les classes van dirigides a tots l’alumnat del centre d’ESO, Batxillerat i Cicles, que ho esculli de forma voluntària. NO hi ha cap obligatorietat. Es realitzen pels nous alumnes proves de nivell, el mes de setembre. Els grups de treball són de 8 a 14 alumnes, segons el nivell d’anglès.

Objectius de l’anglès extraescolar

L’objectiu principal és complementar l’anglès del centre, amb la possibilitat de treure’s un dels diplomes homologats per la certificació CAMBRIDGE, de la què Merit school n’és centre examinador.

Existeixen 6 nivells d’anglès

Nivell Diploma Oficial Cambridge Equivalència Europea
1
2 KET Nivell A2
3
4 PET Nivell B1
5
6 First Certificate Nivell B2

 

Els alumnes poden anar progressant durant els anys d’escolarització, amb la possibilitat voluntària i pagant la matrícula oficial, de anar traient els diferents diplomes oficials fins arribar al First Certificate, que garanteix el nivell demanat per accedir a moltes universitats.

Cost econòmic

El seu cost és molt més baix què el d’anar a qualsevol acadèmia. Ja que l’institut l’ofereix com un servei i per tant el preu de la matrícula és el preu de cost.En el preu anual s’inclou el preu de les classes i del material. No s’inclou el preu de matricular-se a les proves, que es realitzen en els centre examinadors de merit school, en cas què l’alumne vulgui inscriure-s’hi. El pagament es realitza en dues fraccions. La primera al setembre, abans de començar les classes, i la segona al mes de febrer.

A títol orientatiu, el curs 2015-16, el cost va ser de 395 Euros anuals fraccionat en 250 Euros a l’inici i 145 Euros a ingressar el mes de febrer.

Horari

Les classes es realitzen al mateix centre segons els diferents nivells, els dijous a la tarda en horari de 15:30 a 17:30.

S’inicien a inicis d’octubre i finalitzen la darrera setmana de maig de l’any següent.