Últimes notícies

Introducció Cicles

English

webCicles-network _38248178_drmintel-eyewire300.miniatura webCicles-code

Nou cicle Ciberseguretat

A l’Institut Ausiàs March de Barcelona s’hi poden estudiar tots els cicles de la familia informàtica, concretament els cicles formatius següents:

Formem professionals capaços d’incorporar-se en qualsevol empresa que cerqui gent preparada en les últimes tecnologies informàtiques. Si vols saber més del nostre institut, mira aquesta presentació.

Els nostres estudiants es preparen per les certificacions oficials de CISCO Systems i Linux Professional Institute, tot aprenent a dissenyar, administrar xarxes d’ordinadors Windows i Linux; instal·lar i configurar routers i tallafocs; muntar xarxes wi-fi; administrar servidors de bases de dades SQL; crear portals d’Internet amb gestors de continguts, PHP, i HTML+CSS; a programar en C i Java; a muntar i reparar ordinadors; i a instal·lar i configurar els diferents serveis d’Internet (DHCP, DNS, proxy-caché, servei web, servei de fitxers, correu, …).

Ací podeu veure algun vídeo de les activitats que desenvolupem:

Hem organitzat el primer curs de grau superior de DAM i DAW per tal que continguin matèries comunes. D’aquesta manera el primer curs de DAM i DAW és el mateix, i es convalida en cas de que acabats uns estudis de FP informàtica vulguis matricular-te a uns altres. En només tres cursos pots obtenir els títols de DAM i DAW és la fórmula coneguda com 3×2.

Disposem de sis aules d’informàtica amb capacitat per trenta persones cadascuna, equipades amb projector i un ordinador per alumne. La configuració mínima d’aquest ordinador és doble nucli amb 4Gb de RAM i pantalla plana de 19 polzades. També disposem d’un laboratori de maquinari i de xarxes. L’ample de banda cap a Internet és de 100Mb/s simètric. Hi ha connexió sense fil a tot l’institut.

Treballem amb una plataforma educativa, accessible tant des de l’institut com des de casa, que permet el seguiment dels apunts facilitats pel professorat, el lliurament d’exercicis, i la discussió en fòrums.

Disposem d’una borsa de treball on publiquem ofertes de feina setmanalment. La taxa d’ocupació en acabar els estudis és del 100%. Es realitzen pràctiques en les millors empreses del sector, i també a l’estranger amb beques Erasmus+ i la col·laboració de Fundació BCN Formació Profesional. El curs 2014/15 s’ha iniciat un projecte de FP Dual a ASIX amb l’empresa Nestlé i el 2017/18 a DAW amb l’empresa Closer Ideas.

Els cicles formatius estan certificats sota la norma ISO 9001:2015 el que ens proporciona un punt de Qualitat afegit a l’hora de col.laborar amb empreses i institucions

Download (PDF, Unknown)

Des del centre es potencia l’ús de programari lliure i per aquest motiu hem contat varies vegades amb la presència del Sr. Richard Stallman.

IMG_1635

La normativa que regeix els nostres estudis de FP és la següent:

Si vols més informació no dubtis en trucar al 932.033.332.