Últimes notícies

AusiàsCooperatiu

Des del curs 2016-17, amb el recolzament de diverses entitats (Doble Via, La Ciutat Invisible, Aracoop, Barcelona Activa), s’ha dut a terme diferents accions per tal de fomentar la creació de cooperatives entre els alumnes i ex-alumnes del centre. D’aquesta manera el centre fomenta l’emprenedoria, la innovació i el servei tant a l’alumnat, el qual veu una sortida laboral que normalment no es planteja, com a les empreses a les que donen servei aquestes cooperatives.

Així doncs, amb el recolzament de la cooperativa La Ciutat Invisible i Barcelona Activa, es va posar en marxa la creació de la Cooperativa d’Alumnes i Ex-Alumnes de l’Institut Ausiàs March.

Amb el suport de la cooperativa Doble Via i Aracoop, s’ha implantat el Programa de Cooperatives d’Alumnes al mòdul d’ Empresa i Iniciativa Emprenedora pels alumnes de Grau Superior.

Aquest programa, té per objectiu potenciar l’emprenedoria dels alumnes a través de la simulació de la creació d’una empresa cooperativa, on la participació i implicació dels alumnes és la clau, ja que les decisions són preses pels alumnes,que alhora són els responsables de la gestió social i econòmica de l’empresa i dels resultats de la seva activitat.

Podeu trobar més informació al següents enllaços