Últimes notícies

Sortida al Canal Olímpic 3r ESO

Seixanta-vuit alumnes de tercer d’ESO van anar el dijous 18 de maig al Canal Olímpic de Castelldefels a realitzar-hi tres activitats diferents:
Tir amb Arc – Activitat esportiva de precisió i equilibri, que consisteix en aconseguir fer punteria amb un arc i una fletxa en una diana. És una activitat que requereix tècnica, habilitat i molta concentració.
Canoa – Els alumnes s’organitzen en parelles i cadascuna agafa una canoa. Cada alumne porta un rem d’una sola pala. L’objectiu és coordinar els moviments dels dos per tal que la canoa vagi en la direcció que ells volen.
Caiac – El caiac és una embarcació individual on l’alumne porta un rem de doble pala. Ell és l’únic responsable de dirigir l’embarcació i de mantenir l’equilibri d’aquesta. S’utilitzen uns caiacs molt estables, que apart de la seva funció normal, permeten als alumnes provar una nova activitat anomenada “Pàdel surf”.
Els alumnes varen poder gaudir d’un bon dia de sol i d’una activitat a la natura en el medi aquàtic, tal i com podeu veure en aquestes fotos.
Departament d’Educació Física