Últimes notícies

Projecte Erasmus a l’ESO

Aquest curs el nostre centre inicia un Projecte Erasmus + anomenat “Meeting the others: refugees and diversity”. Tindrà una durada de dos anys 2017-19 i té com a objectiu tractar diferents aspectes de la situació dels refugiats. És un projecte que té caràcter europeu i que es realitzarà en col·laboració amb altres instituts de diferents països europeus, concretament de Datteln (Alemanya), Alcamo (Sicília – Itàlia) i Tesalònica (Grècia). L’institut Ausiàs March és el centre coordinador i treballarà amb els nostres socis per compartir les tasques que es faran a cadascú dels centres educatius participants.

Un dels objectius d’aquest projecte es conscienciar sobre la situació que viuen els refugiats i preparar un protocol d’acollida per a professors/es i alumnes per afavorir la integració dels possibles adolescents refugiats que puguin arribar al nostre centre o a qualsevol centre educatiu del nostre entorn. El projecte també compta amb un assignació econòmica per a becar la realització de diferents mobilitats a l’estranger amb els alumnes del nostre centre que hi participin, perquè tinguin l’oportunitat de compartir la seva experiència amb els alumnes dels centres socis. Aquest curs està previst visitar Alcamo (Sicília) i Tesalònica (Grècia), pel curs 2018-19 està previst que ens visitin els alumnes i professors/es dels altres centres i viatjar a Alemanya per realitzar els treballs finals.

Al llarg del curs anirem informant de les diferents activitats i xerrades que es vagin realitzant dins d’aquest projecte. Algunes d’aquestes activitats estaran obertes a tota la comunitat educativa: alumnes i famílies. Esperem la vostra participació!