Últimes notícies

Participació 1r ESO al XXXè Triatló Escolar de Barcelona

El Triatló Escolar de Barcelona és una competició esportiva organitzada per l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona i, aquest any, va tenir lloc el passat dijous 1 de juny. El nostre institut ja fa molts anys que hi participa, quasi bé des dels seus inicis.
Els alumnes i les alumnes de primer i segon d’ESO, de més de 40 instituts i escoles de Barcelona, varen competir contra altres nois i noies nascuts en el mateix any.
La prova va consistir en tres activitats diferents, nedar en el mar, anar en bicicleta i córrer, que es realitzen de manera consecutiva. Les distancies de cada part de la prova es decideixen el mateix dia depenent de l’estat del mar, d’altres possibles variables i adequades a l’edat dels participants.
Els millors classificats en les diferents edats, tant masculins com femenins, reben uns premis. Per tal de lliurar aquests premis, es celebrarà un acte institucional el proper dijous 15 de juny a les 18 hores al Centre Cívic del Convent de Sant Agustí, carrer del Comerç, 36 de Barcelona. Quan es facin públics els resultats, s’avisarà als alumnes premiats.
Després de la prova, els alumnes varen poder gaudir d’una hora i mitja de bany lliure i de joc a la platja.
Volem felicitar als 71 alumnes del nostre centre, que finalment hi van participar, pel seu bon comportament durant tota la sortida!
Aquí teniu algunes fotos.
Departament d’Educació Física