Últimes notícies

Departament de Llengües Estrangeres

TASQUES DE RECUPERACIÓ – ESTIU 2016

IDIOMES A L’AUSIÀS MARCH

En aquest institut podràs aprendre tres idiomes al llarg de les etapes d’E.S.O i batxillerat: l’anglès com a primera llengua estrangera obligatòria, i l’alemany i el francès com a segones llengües estrangeres de lliure elecció. Aquests ensenyaments corren a càrrec de sis docents especialistes.

METODOLOGIA
A fi d’afavorir un aprenentatge actiu de les llengües, es procura que els grups siguin poc nombrosos. En el cas dels idiomes de lliure elecció, ja són classes reduïdes. Pel que fa a la llengua anglesa, que és matèria comú, 1r, 2n i 3r d’eso, gaudeixen d’un desdoblament setmanal, juntament amb una oferta àmplia d’assignatures optatives on s’apleguen un màxim de quinze alumnes.

INNOVACIÓ
El departament de llengües estrangeres posa èmfasi en la competència comunicativa, i per això encoratja les presentacions orals amb suport tecnològic, i la participació en programes d’intercanvi internacional, per exemple a través de la plataforma e-twinning.

En l’àmbit de les TAC, s’està treballant per consolidar els cursos Moodle online, que posen a disposició de l’alumnat recursos addicionals i tasques multimèdia per lliurar telemàticament des de casa seva. Algunes d’aquestes tasques són publicades en els diferents Blogs del departament

PARTICIPACIÓ
El departament organitza activitats relacionades amb les llengües: teatre, conferències, tallers… Així mateix, s’encoratja l’alumnat a participar en convocatòries per a l’obtenció de títols oficials (Cambridge, EOI, DELF, Goethe…) i a concursos, com per exemple el Fonix, Curiosipics, etc….

magia

Màgia 1r eso

espectacle en anglès

al centre

dansa

Dansa 2n eso

taller de danses

escoceses al centre

teatre

Teatre 4t eso

sortida per veure

una obra en anglès

etwinning

eTwinning

lectura

Blog de lectura

optativa

Blog optativa 1r eso

optativa2

Blog optativa 2n eso

moodle2

Campus online

fonix

Concurs d’anglès

fotografia

Fotografia i anglès

concurs

Concurs d’anglès